SFATURI PRACTICE PENTRU BUCATARIE

cadouri EL
cafea bio/organica
Cafea boabe
Cafea filtru
Cafea mocha
Cafetiera espresso
cocktail
cutite japoneze
desert
Espressor
grill, gratar, BBQ
pizza
produse bar
ustensile bucatarie
Ștergerea filtrelor
15.09.2022 14:24
Gastrotech
Gastrotech

Suntem înclinați să credem, că sezonul de toamnă reprezintă sfârșitul sezonului de grătar, dar sezonul de grătar nu se termină, doar se schimbă atmosfera, deci știm foarte bine, că fiecare anotimp are propria sa frumusețe. Iată 4 motive pentru care toamna nu este momentul să punem grătarul la o parte.

19.07.2022 14:02
Gastrotech
Gastrotech

Paharele de vin sunt realizate cu aceeași complexitate și precizie ca și vinul în sine. Deoarece temperatura este deosebit de importantă atunci când se servește vinul, paharele de vin sunt fabricate pentru a preveni încălzirea vinului din pahar de către mâinile omului. Cele pentru vin alb, cu bolul mai mic şi mai îngust ajută la păstrarea temperaturii.

Ustensilele de bar, sunt accesorii esențiale pentru prepararea unui cocktail și diferite băuturi. În zilele noastre, prepararea cocktailurilor devine din ce în ce mai populară și acasă, așa că, diverse produse și accesorii bartender nu mai sunt doar pentru baruri și mixere.

Magazinul online Gastrotech are o mulțime de ustensile și accesorii de calitate pentru bar, precum și produse pentru cocktail, potrivite atât pentru HoReCa, baruri, restaurante, cafenele, terase cât și pentru uz casnic!04.07.2022 13:19
Gastrotech
Gastrotech

Cafeaua își poate arăta adevărata sa aromă doar într-o ceașcă de cafea de calitate potrivită: espresso într-un pahar de espresso, cappuccino într-o ceașcă mai mare, cafea cu gheață într-un pahar mai voluminos și termo și așa mai departe.

08.06.2022 12:49
Gastrotech
Gastrotech

 

Chiar și cel mai bun cocktail din lume și-ar pierde identitatea dacă ar fi servit într-un pahar de apă. Ați avea poftă să beți șampanie dintr-un pahar de bere, așa că nu? Nici nu este recomandat. 

În prima parte, ne vom concentra pe pahare de cocktail clasice și de specialitate. Termenul „pahar de cocktail” se referă la categoria de pahare utilizate pentru băuturi mixte, la paharue long drinks dar și la paharul Y, paharul Martini.

25.05.2022 15:29
Gastrotech
Gastrotech

 

În 2020, piața globală a înghețatei a fost estimată la 62,6 miliarde de dolari și se estimează că va ajunge la 86,4 miliarde de dolari până în 2027, potrivit ResearchandMarkets. Să ne documentăm ce posibilități sunt pentru stimularea vânzării de înghețată cu scopul de a satisface această cerere în creștere.10.05.2022 12:10
Gastrotech
Gastrotech

 

Seria Wasabi Black oferă cuțite de bucătărie de o calitate excepțională, care sunt fabricate cu o combinație și o experiență tradițional japoneză și cea mai recentă tehnologie disponibilă în industria tacâmurilor. Toate cuțitele din seria Wasabi Black sunt caracterizate prin mânere negre, elegante și lame lustruite din oțel inoxidabil. Performanța lor impresionantă de tăiere, îndeplinește așteptările bucătărilor casnici și a celor profesioniști.

Calitatea deosebită ale acestor cuțite, a făcut ca, seria Wasabi Black să devină una dintre cele mai populare game de cuțite de bucătărie japoneze din lume! De aceea noi de la Gastrotech suntem mândri să vă oferim o gamă largă de cuțite Kai Wasabi Black.

 

Doriți o bucătărie funcțională care nu este aglomerată ?

Aveți prea multe ustensile pe care nici nu le folosiți?

Iată o lista cu 15 ustensile de gătit, care sunt esențiale într-o bucătărie!

 

03.05.2022 11:54
Gastrotech
Gastrotech

 

Când începe primăvara și vremea caldă, cu toții încercăm să petrecem din ce în ce mai mult timp în aer liber. Dar nu doar de dragul soarelui, ci și pentru a avea o masă delicioasă în familie, la grătar.

 

 

Pe masa frumos aranjată, nu numai că simțim că mâncarea este mai calitativă și mai delicioasă, dar și comportamentul oaspeților este determinat în mare măsură de calitatea servirii.

Regulile privind aranjarea mesei, s-au schimbat mult de-a lungul anilor, nu mai sunt la fel de rigide ca la începutul secolului trecut. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le știți despre aranjarea mesei.

21.02.2022 14:21
Gastrotech
Gastrotech

 

Știți de ce cuțitele japoneze sunt considerate cele mai bune instrumente culinare?

Cuțitele japoneze, cunoscute pentru ascuțimea uimitoare sunt foarte apreciate de bucătari pasionați din intreaga lume, deoarece cu cuțitul curespunzător munca devine mai eficientă și plăcută.

Aflați mai multe despre diferitele tipuri de cuțite utilizate în bucătăria japoneză ca să puteți alege cel perfect pentru dvs.!

28.01.2022 10:09
Gastrotech
Gastrotech

 

Nu exagerăm când spunem că, pizza se mănâncă aproape peste tot în lume. Italienii spun că, un blat de pizza reușit este cel crocant la exterior, moale și pufos în interior.

Vă împărtășim câteva secrete care te vor ajuta să faci o pizza reușită, acasă:

- Care brânză este cea mai bună pentru pizza?
- La ce temperatură se coace pizza?
- Cum devine crusta crocantă?
- Ce fel de topping și sos merge cu pizza?
- Care este cea mai bună făină pentru aluatul de pizza?

 

Pentru cei care preferă cafeaua plină și gustoasă, French Press, este metoda potrivită de preparare a cafelei. Infuzorul de cafea sau presa franceză, așa cum se spune la noi, nu funcționează cu apă clocotită, astfel gustul amar al boabelor de cafea arse poate fi evitat.

Presa franceză este foarte ușor de utilizat, nu necesită energie sau hârtie de filtru și poate fi curățată rapid. Deoarece filtrul din presa franceză, spre deosebire de hârtia de filtru, nu filtrează uleiurile de cafea, se păstrează întregul gust al cafelei preparate în acest fel.

19.02.2021 17:21
Gastrotech
Gastrotech

 

Dacă nu sunteţi un cunoscător al bucătăriei chinezeşti, probabil că v-aţi întrebat: Care este cel mai bun wok? Ei bine, suntem aici pentru a vă ajuta să cumpăraţi tipul adecvat de wok pentru a obţine cele mai bune rezultate posibile!

plationline_ro