Sistemul Pabis

 

Workplace 4.0 - la îndemână.


O tehnologie modernă de înregistrare a caselor de marcat care poate detecta masa de pe farfurie și calcula prețul exact fără a greși?

Acesta nu este un vis, ci „plata prin soluții inteligente” - pe scurt: PABIS.

Un transponder controlat radio pe vesela comunică informațiile individuale direct la casieria. Sistemul inteligent a fost dezvoltat într-o colaborare între doi specialiști cu experiență: Avus Services și Bauscher.

Pabis – prima farfurie inteligentă.

PABIS (plata prin soluții inteligente) permite automatizarea proceselor de plată la casele de marcat și reduce substanțial costurile procesului. RFID (Tehnologia de identificare a frecvenței radio) permite urmărirea ușoară a unui produs. Informațiile individuale sunt transmise într-un proces fără contact printr-un cip radio controlat (transponder). 

Pe baza acestei tehnologii, Bauscher a lucrat cu Avus Services pentru a dezvolta o soluție de plată exactă 100% pentru sectorul de catering profesionist.

 

Pabisul este format din diverse componente:

Un transponder fixat pe partea inferioară a veselei.

Stații de antenă wireless de la ghișeu sau registru de casă și un sistem de încasare care citește datele transponderului și deduce suma relevantă de pe cardul magnetic al posesorului.

Pabisul poate fi, de asemenea, legat de un sistem de gestionare a stocurilor, astfel încât produsele vândute să poată fi refacute în bucătărie și reîncărcate pe liniile de autoservire rapid si asigurând un nivel ridicat de fiabilitate a planificării.

 

 

plationline_ro