Cutite yanagiba
Yanagiba
Cuțitul Yanagiba este folosit in mod tradițional în Japonia ca și cuțit de feliat. Datorită lamei subțire și lungă acest cuțit este potrivit pentru filetat și tranșat pește, foarte des folosit la preparate tipice japoneze cum ar fi Sushi și Sashimi.
Lungimea și forma lamei permit o mișcare lungă și continuă de tăiere, astfel garantează o taiere precisă și curată. Numele său “yanagi” înseamnă “lama de salcie”, deoarece acest cuțit are caracteristica de a fi lung și flexibil precum o ramură de salcie.
Filtrare
Linia
Material
Lungime totala (CM)
29 - 41
Lungime lama (CM)
15 - 27
Inaltime lama (CM)
1 - 4
Grosime lama (MM)
0 2 - 0 3
Unghi de ascutire (°)
0 15 - 0 22
Finisaj lama:
Material maner
TOP produse
Știri
Certificat
Ofertă de produse