Farfurie intinsa 24 cm linia Maitre

-5%
Farfurie intinsa  24 cm linia Maitre
Farfurie intinsa  24 cm linia Maitre
Farfurie intinsa  24 cm linia Maitre
Farfurie intinsa  24 cm linia Maitre
Farfurie intinsa cu margine lata 24 cm, linia Maitre
Producator:
Bauscher
Linia:
Maitre
Material:
Portelan
Termen de livrare:
1 – 3 zile
55 Lei /buc cu TVA
Promoție: 52,25 Lei /buc cu TVA
Început: 29.10.2020   Sfârșit: 01.11.2020
Timp rămas din promoție:
În cazul unei reduceri de pret, trimiteţi notificare
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Descriere
Farfurie intinsa cu margine lata 24 cm, linia Maitre, Bauscher

Linia Maitre
Exista un motiv bun pentru care colectia Maitre este una dintre cele mai populare colectii pentru restaurantele de lux. Designul sau opulent este dezvaluit in farfuriile rotunde cu margini largi, platourile cu margini asimetrice, diverse forme de cesti si o gama complementara structurata, toate acestea conferind colectiei individualitate si unicitate. Astfel de caracteristici nu sunt doar esentiale atunci cand se integreaza farfuriile in prezentarea meniului, dar reprezinta, de asemenea, nivelul de asteptare pentru servirea cinei. Unul dintre cele mai importante criterii pentru satisfacerea clientului in restaurantele de lux este serviciul de prima clasa. Impreuna cu aspectul estetic, designul veselei Bauscher indeplineste, de asemenea cerinte functionale, cum ar fi manerele ergonomice si sigure si usurinta servirii. Colectia Maitre este deosebit de usor de manevrat. Latimea marginilor permite personalului de servire sa ofere servicii profesionale. Cu diferitele farfurii si dimensiuni de cesti, colectia Maitre ofera elementele ideale pentru aranjarea meselor elegante. O nota personala poate fi exprimata prin selectia de modele, care ofera note distincte. In plus, printr-o atenta selectie a articolelor, designul elegant al colectiei este completat de o linie naturala care accentueaza complexitatea marginilor moderne supradimensionate. Farfuriile texturate si sosierele se imbina perfect cu piesele Maitre, dar si cu piese din alte colectii.

Bauscher.
Portelanul Bauscher este un produs premium fabricat de o echipa profesionala cu experienta, pasionat pentru sentimentul traditiei si sentimentul pentru tendinte noi cu cea mai modernă technologie din Europa.
Fie că este vorba de bucătărie tradițională sau nouă, de gamă medie sau de înaltă calitate, Bauscher ofera mereu clienților toate cunoștințele sale și toată pasiunea lor și se întreaba astazi ce poate face pentru ei mâine.
Bauscher cu abilitate inovatoare și creativitate investita în fiecare detaliu ofera servicii și soluții adaptate cliențilori; o perspectivă cosmopolită și un portofoliu de produse care câștigă clienți din nou și din nou, cu modele convingătoare.
Produse similare
65,55 Lei /buc cu TVA
36,1 Lei /buc cu TVA
39,9 Lei /buc cu TVA
54,15 Lei /buc cu TVA
49,4 Lei /buc cu TVA
88,35 Lei /buc cu TVA
Info produs
Înălțime (CM)
2,2 (cm)
Diametru (CM)
24,1 (cm)
Instrucțiuni
Se poate folosi in cuptor cu microunde si masina de spalat vase
Culoare
Alb
Categorie
Farfurie intinsa
Numar articol
GTC-701874-BAU
Masa
555 g/buc
Cantitate minimă comandabila
6 buc
Opțiuni cantitate
6 buc, 12 buc, 18 buc, 24 buc, ...