Bol rotund 17cm

Bol rotund 17cm
Bol rotund 17cm
Bol rotund 17cm
Bol rotund 17cm
Bol rotund 17 cm linia Modulus
Bauscher
Modulus
Portelan
0,85 (L)
6,4 (cm)
17,2 (cm)
Alb
1 – 3 zile
53 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Bol rotund 17 cm linia Modulus

Linia Modulus
Modulus este o gama de farfurii intinse si boluri, care sunt preferatele restaurantelor trendy, punand in valoare prezentare minimalista si atragatoare din punct de vedere estetic a diferitelor feluri de preparate, dar in special a aperitivelor de tip finger foods, specialitatilor asiatice si mediteraneene. Platourile de inalta calitate, din melamina neagra pun in evidenta portelanul alb si creeaza un contrast aparte dintre material si designul creativ. Forma dreptunghiulara de baza caracterizeaza diferitele dimensiuni de farfurii intinse, boluri si platouri Modulus. Aceste linii fine creeaza o atitudine simpla, atragatoare si atractiva, prin care oferiti vesela de baza pentru restaurantele de sezon pentru a isi configura propriile proiecte. Vasele si bolurile rotunde completeaza gama Modulus, oferind o modalitate pe scara larga pentru a servi, atat un mic dejun rapid, cat si preparate sofisticate, intr-un fel desavarsit si modern.

Bauscher.
Portelanul Bauscher este un produs premium fabricat de o echipa profesionala cu experienta, pasionat pentru sentimentul traditiei si sentimentul pentru tendinte noi cu cea mai moderna technologie din Europa.
Fie ca este vorba de bucatarie traditională sau noua, de gama medie sau de inalta calitate, Bauscher ofera mereu clientilor toate cunostintele sale si toata pasiunea lor si se întreaba astazi ce poate face pentru ei maine.
Bauscher cu abilitate inovatoare si creativitate investita în fiecare detaliu ofera servicii si solutii adaptate clientilori; o perspectiva cosmopolita si un portofoliu de produse care castiga clienti din nou si din nou, cu modele convingstoare.

Produse similare
Info produs
Forma
Rotund
Instrucțiuni
Se poate folosi in cuptor cu microunde si masina de spalat vase
Categorie
Vesela
Numar articol
GTC-705717-BAU
Masa
500 g/buc
Cantitate minimă comandabila
6 buc
Opțiuni cantitate
6 buc, 12 buc, 18 buc, 24 buc, ...
Recenzii
plationline_ro