Vas ceramica termo 2 manere maro 16cm

NOU
Vas ceramica termo 2 manere maro 16cm
Vas ceramica termo 2 manere maro 16cm
Vas ceramica termo 2 manere maro 16cm
Vas ceramica termo 2 manere maro 16cm
Vas ceramica termorezistenta culoare maro inchis, forma bombata 16 cm, 2 manere, Fratelli
Fratelli Coli
Dark brown
Teracota
Uz profesional, Uz casnic
0,6 (L)
6 (cm)
16 (cm)
Maro inchis
1 – 3 zile
57 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Vas ceramica termorezistenta culoare maro inchis, 16 cm, 2 manere, forma bombata Fratelli

Dimensiuni vas: diametru: 16 cm, capacitate: 600 ml
Se poate utiliza in cuptor traditional, in cuptor cu microunde si utilizand un difuzor de flacara chiar pe flacara directa de la aragaz.
Vasul ceramic termorezistent este un instrument exceptional al bucatariei, al gatirii originale si naturale evidentiind gustul mancarurilor gatite.
Valoarea neestimabila a gatirii in ceramica este cunoscuta de secole.
In vasele de teracota caldura este distribuita in mod uniform de la baza spre peretii vasului astfel incat mancarea este preparata intr-un mod original in comparatie cu alte tipuri de vase unde mare parte a gatitului se face la baza.
Un alt aspect important al acestui mod de preparare este faptul ca vasul mentine caldura pentru un timp indelungat astfel incat, mancarea nu se raceste rapid.
In plus, ceramica permite mancarii sa-si pastreze aroma originala si este recomandat in special la gatirea bucatelor care necesita o preparare lunga, inceata si uniforma.
Pentru a asigura mentinerea aromei bucatelor se recomanda ca dupa utilizare vasele sa se spele cu solutie de spalat vase si apa fierbinte (sau in masina de spalat vase) dupa care se lasa la uscat cu baza in sus.
Fibrele fine “nervuri-fisuri” din invelis care apar in interiorul vaselor este complet normal, acesta nu este o defectiune ci o caracteristica speciala ce asigura rezistenta la schimbarile de temperatura. Inainte de prima utilizare se recomanda fierberea vasului intr-o cantitate mica de apa cu otet apoi uscarea lui.

Traditia artizanala a familiei Coli este foarte vechi. Familia Coli a inceput afacerea productiei de articole din ceramica in 1650 si continua aceasta profesie pana astazi. In companie, majoritatea productiei este realizata manual si chiar decorata manual, astfel se realizeaza si cele mai simple vase destinate utilizarii zilnice cu mare grija. Cu toate acestea, laboratorul dispune si de echipamente moderne capabile sa sustina productia industriala. Este capabil sa satisfaca orice tip de cerere: dintr-o singura bucata, proiectat si realizat, la productia de serie conform mai multor variabile: forma, marime, culoare, decor, cantitate. Compania Coli si-a afirmat remarcabill pozitia in domeniul ceramicii de-a lungul anilor, iar structura actuala de productie permite o propunere comerciala foarte larga si este capabila sa se reinnoiasca constant prin cautarea continua de modele si decoratiuni noi.

Produse similare
Info produs
Forma
Rotund
Sursa de căldură
Cuptor cu gaz sau electric
Instrucțiuni
Compatibil cu masina de spalat vase
Categorie
Vas termorezistent
Numar articol
GTC-PR27BR16-FRA
Statutul produsului
NOU    
Masa
750 g/buc
Recenzii
plationline_ro