Tocator flexibil gri 25x16cm Zassenhaus

NOU
Tocator flexibil gri 25x16cm Zassenhaus
Tocator flexibil TPU gri 25 x 16 cm Zassenhaus
ZASSENHAUS
Premium Line
TPU
Uz casnic
25 (cm)
16 (cm)
Gri
1 – 3 zile
49,99 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Tocator flexibil TPU gri 25 x 16 cm Zassenhaus

Tocatorul flexibil este ajutorul indispensabil pentru utilizare zilnica. Rezistenta la temperaturi de la -20°C pana la +150°C, nu retine gust sau miros si este compatibil cu masina de spalat vase 100%. Este blanda cu cutitele, rezistenta la taiere, deosebit de flexibila si indeformabila. Materialul sigur pentru alimente nu dauneaza prepararii mancarurilor dumneavoastra. Tocatorul flexibil este usor de curatat in masina de spalat vase si poate fi apoi depozitat fie drept, fie rulat.

ZASSENHAUS- Pasiunea si maiestria sunt semnele distinctive ale produselor Zassenhaus, care impresioneaza prin frumusetea designului, precizia tehnica si inovatia, precum si prin robustete, care garanteaza eleganta si estetica atemporala.
Condimentele isi desfasoara perfect aromele prin prelucrarea cu diferitele produse din colectia de rasnite Zassenhaus si asigura o pasiune culinara. Rasnitele cu mecanismul de macinare original ZASSENHAUS din ceramica de inalta performanta sunt deosebit de rezistente, utile si nu in ultimul rand usor de curatat.

Produse similare
Info produs
Forma
Rectangular
Grosime (MM)
2 (mm)
Instrucțiuni
Se poate curata in masina de spalat vase
Categorie
Tocatoare bucatarie
Numar articol
GTC-061673-KPR
Statutul produsului
NOU    
Masa
100 g/buc
Recenzii
plationline_ro