Tigaie fonta patrata grill cu cioc 25,5cm

Tigaie fonta patrata grill cu cioc 25,5cm
Tigaie fonta patrata grill cu cioc 25,5cm
Tigaie fonta patrata grill cu cioc 25,5cm
Tigaie fonta patrata grill cu cioc 25,5cm
Tigaie grill fonta patrata cu ciocuri si manere, 25.5 cm
IKS
Perfect home
Fonta
Preparare
39,5 (cm)
3,5 (cm)
25,5 (cm)
Negru
1 – 3 zile
120 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Tigaie grill fonta patrata cu ciocuri si manere

Material: fonta

Dimensiune: interior 25,5 cm, inaltime 3,5 cm, lungime maner 14 cm

Se poate folosi pe aragaz, flaca deschisa, jar, in vatra si cuptor, cuptor electric. Atentie: recomandat manusi!

Tigaia din fonta este un vas de gatit traditional si va fi un ajutor deosebit pentru dvs. Fonta chiar daca se incalzeste mai greu, distribuie si pastreaza caldura mult mai bine decat alte tipuri de vase. Folosit in bucatarie sau in aer liber, acest vas practic indestructibil va ramane in mainile generatiilor de bucatari. Vasele din fonta sunt inca unele dintre cele mai bune ustensile de gatit facute vreodata.

Nu este potrivit pentru masina de spalat vase.

Produsul este din fonta pura, a carui suprafata a fost acoperit cu ulei de palmier pentru a evita formarea ruginei. Uleiul de palmier este o materie de prima nutritie, care nu este daunatoare sanatatii. Inainte de prima utilizare, produsul trebuie spalat cu apa calda si detergent. Dupa fiecare spalare este de preferat sa ungem produsul cu slanina sau cu untura, pentru a evita formarea ruginei. Dupa aceasta putem folosi produsul in siguranta pentru prepararea mancarurilor.

Se recomanda curatarea vasului imediat dupa utilizare, cand vasul este cald -atentie, cladut si nu fierbinte- inca si resturile pot fi indepartate usor. Daca au ramas resturi, curatati vasul cu sare grunjoasa, clatiti, stergeti cu o carpa/uscati, dupa care puteti unge cu un pic de ulei sau untura.

Ce sa facem daca a aparut rugina pe vasul din fonta? Vasele de fonta ruginesc usor si rapid daca nu sunt intretinute corect. Va recomandam sa folositi un cartof taiat in jumate si bicarbonat de sodiu pe cartoful proaspat taiat si frecati bine vasul pana dispare rugina. Apoi spalati foarte bine vasul si stergeti-l bine cu un prosop uscat si tratati cu ulei sau untura.

Nu puneti apa rece in vas cand acesta inca este cald (in special cand este gol)! Exista posibilitatea de a se sparge sau crapa!

Se recomanda depozitarea la loc uscat!

Produse similare
Info produs
Sursa de căldură
Gaz, Electric, Inductie, Ceramica
Instrucțiuni
A nu se folosi in cuptor cu microunde si masina de spalat vase.
Categorie
Tigai si vase fonta
Numar articol
GTC-14752-IKE
Masa
3,3 kg/buc
Recenzii
plationline_ro