Tigaie fonta 14cm

Tigaie fonta 14cm
Tigaie fonta 14cm cu bord de lemn
Playground by Bauscher
Cast Iron
Fonta, Lemn
Preparare si servire
0,29 (L)
4 (cm)
15 (cm)
Negru
1 – 3 zile
99 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Tigaie fonta 14cm cu bord de lemn

Linia Cast Iron
Nostalgie pura. Ceainicele ca pe vremurile bune. Vasele si tigaile din fonta cruda sau emailata sunt eroii bucatariei traditionale regionale atunci cand vine vorba de prezentarea mancarii. Sunt ambasadori perfecti la masa atunci cand bucatariile profesionale apeleaza la metode classice de preparare, cum ar fi fierbrea, sotarea sau posatul. Se poate utiliza in cuptor traditional si pe toate tipurile de plite, dar nu si in cuptor cu microunde. Fonta este in revenire. Aceste tigai și vase mici sunt excelente pentru prezentarea garniturilor sau a micilor gustari, deoarece fonta este unul dintre cele mai bune materiale pentru depozitarea caldurii si la eliberarea ei lenta. Tigaile și vasele mici sunt potrivite pentru toate tipurile de cuptoare, la plite inclusiv pe sisteme de inductie, dar nu si pentru cuptor cu microunde.

Playground.
Tendinte noi pentru a va pune ideile in lumina reflectoarelor! In ziua de azi oaspetii restaurantelor se asteapta la un meniu care sa le respecte asteptarile in ceea ce priveste calitatea si pregatirea. In primul rand, ar trebui sa se evite un lucru: plictiseala. Aici intervine PLAYGROUND! O gama de produse flexibila, cu actualizari periodice, care sa satisfaca ultimele tendinte in prezentarea mancarii servite. Descoperiti cateva articole si accesori extrem de neobisnuite – idei colectate din intreaga lume sau concepute exclusiv pentru PLAYGROUND.
Vase si farfurii din ceramica dura (Stoneware) au fost fabricate in China si Japonia in urma cu mai bine de o mie de ani. Ars la o temperatura ridicata intre 1.200 ° C și 1.300 ° C, ceramica este impermeabila chiar si fara glazura. Folosite în situatii domestice inca de la sfarsitul Evului Mediu, vasele din ceramica dura sunt acum o parte integranta a prezentarilor culinare din industria serviciilor alimentare. PLAYGROUND va permite sa descoperiti ceramica cu o interpretare moderna: designuri distinctive si glazuri neobisnuite. Poate fi folosit de unul singur sau ca un insotitor interesant pentru portelan.
PLAYGROUND este un brand complementar a fabricii de portelan Bauscher din Germania. Conceptul PLAYGROUND vine cu o gama variata de produse din diferite materiale.

Produse similare
Info produs
Forma
Rotund
Sursa de căldură
Gaz, Electric, Inductie, Ceramic
Instrucțiuni
Nu se recomanda spalarea in masina de spalat vase.
Categorie
Tigaie fonta
Numar articol
GTC-218201910000-PLA
Masa
770 g/buc
Recenzii
plationline_ro