Tava copt Titanium GN1/2

Tava copt Titanium GN1/2
Tava copt Titanium GN1/2
Titanium
Aluminiu turnat
Preparare
32,5 (cm)
6,5 (cm)
26,5 (cm)
Negru
7 – 14 zile
725 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Tava copt Titanium GN1/2.

Tava copt Titanium GN1/2, din aluminiu turnat conceputa pentru utilizare intensa in bucatariile din restaurante sau hoteluri, cantine, catering cat si in bucataria proprie. Datorita conductivitatii inalte a aluminiului turnat, peretii vasului se incalzesc repede si uniform, au greutate redusa si sunt rezistente la temperaturi ridicate. Sunt excelente pentru gatit pe aragaz si in cuptor. Aderenta stratului anti-lipire este imbunatatita printr-un strat de titan intre aluminiu si stratul anti-lipire, aceasta procedura cu doua straturi imbunatateste durata de viata a stratului anti-lipire si asigura o rezistenta suplimentara la zgarieturi. Prin aplicarea unei plasme de fier, unele modele pot fi folosite si pe surse de incalzire prin inductie.
Dimensiuni: 32.5 x 26.5 cm, inaltime: 6.5 cm, grosime baza: 7 mm.
Tigaia poate fi utilizata pe plita cu gaz, ceramica sau electrica si in cuptor.
Nu se recomanda spalarea tavi la masina de spalat vase, deoarece detergentii puternici si caldura mare a apei o pot deteriora mai repde decat gatitul in sine.
Produs in Germania.

Gama noastra de articole de bucatarie profesionala de inalta calitate, include oale, cratie, tigai profesionale, containere Gastronorme, o mare varietate de ustensile, tavi pentru cuptor si produse pentru brutarii si patiserii.

Produse similare
Info produs
Forma
Rectangular
Sursa de căldură
Gaz, Ceramic, Electric
Instrucțiuni
Nu se recomanda spalarea in masina de spalat.
Grosime(MM)
7
Categorie
Tava cuptor
Numar articol
GTC-5510325-CON
Masa
1,529 kg/buc
Recenzii
plationline_ro