Suport prajituri oval triplu

Suport prajituri oval triplu
Suport prajituri oval triplu, linia Purity
Classic, Bauscher
Producator:
Bauscher
Linia:
Purity Classic
Material:
Portelan Noble China, Metal
Înălțime (CM):
32,4 (cm)
Culoare:
Crem
Termen de livrare:
7 – 14 zile
932 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Suport prajituri rotund triplu, linia Purity Classic

- compus din GTC-697203-BAU + GTC-697204-BAU + GTC-697205-BAU + GTC-697803-BAUPurity

Bauscher reinventeaza portelanul. Cu o afirmatie estetica clara si filigrana ale portelanului revolutionar Noble China, linia Purity are toate calitatile pentru a deveni un clasic modern. Formele stricte de baza, cum ar fi rotunde si ovala, intra intr-o conexiune interesanta cu linii moi curgatoare. Aceasta interactiune, forma prezinta un farmec senzual, care face linia Purity una dintre favorite ai importantelor institutii internationale. Purity promite o prezenta demna in diferite designuri interioare elegante.Portelanul Bauscher este un produs premium fabricat de o echipa profesionala cu experienta, pasionat pentru sentimentul traditiei si sentimentul pentru tendinte noi cu cea mai moderna technologie din Europa.
Fie ca este vorba de bucatarie traditionala sau noua, de gama medie sau de inalta calitate, Bauscher ofera mereu clientilor toate cunostintele sale si toata pasiunea lor si se intreaba astazi ce poate face pentru ei maine.
Bauscher cu abilitate inovatoare si creativitate investita in fiecare detaliu ofera servicii si solutii adaptate clientilori; o perspectiva cosmopolita si un portofoliu de produse care castiga clienti din nou si din nou, cu modele convingatoare.

Produse similare
Info produs
Forma
Rotunda
Instrucțiuni
Se poate folosi in masina de spalat vase
Numar articol
GTC-697303-BAU
Masa
2,412 kg/buc
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Paylike