Stand servire si prezentare

Stand servire  si prezentare
Stand servire  si prezentare
Stand servire  si prezentare
Stand servire  si prezentare
Stand servire si prezentare
Metal
Prezentare si servire
18,5 (cm)
26 (cm)
15,5 (cm)
Cupru
1 – 3 zile
155 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Stand servire si prezentare 3 farfurii.

Standul este realizat din metal cu finisaj cupru, acesta este un stand modern destinat pentru servirea gustarilor, prajiturilor si fructelor, cu aspect elegant si atractiv, cu 3 niveluri pentru farfurii nu mai mari de Ø 17 cm, diametrul interior al inelelor este de 10.5 cm.
Dimensiuni externe 18.5 x 15.5 cm, cu o inaltime totala 26 cm.
Pe aceste se pot expune un platou sau o tava de servire care este o solutie eleganta pentru expunerea diverselor preparate. Suporturile sunt confectionate din lemn, melamina sau metal, unele suporturi sunt prevazute cu picioruse antialunecare pentru un plus de stabilitate.
Nu se recomana curatarea in masina de spalat vase.
Fiecare bufet este unic si are cerinte diferite pentru cea mai buna prezentare. Cu siguranta, trebuie sa fie echipat cu usurinta pentru a se potrivi cu nevoi diferite, pentru micul dejun, pranz sau cina.

APS incepand din anul 1933, functioneza ca o afacere de familie si administrata de proprietari la un sortiment atractiv pentru industria hoteliera, de restaurant si de catering. In mai multe categorii de produse, APS ofera solutii prietenoase pentru nevoile profesionale care sunt intotdeauna bazate pe cele mai noi tendinte. Descoperiti gama de produse APS cu mai mult de 3.000 de articole.

Produse similare
Info produs
Instrucțiuni
Se recomanda curatare manuala.
Categorie
Stand bufet
Numar articol
GTC-33211-APS
Masa
500 g/buc
Recenzii
plationline_ro