Stand expunere Little

Stand expunere Little
Stand expunere din metal cromat Little
Little
Metal
Prezentare si servire
30 (cm)
48 (cm)
30 (cm)
Crom
1 – 3 zile
774 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Stand expunere din metal cromat Little.

Standul este realizat din metal cromat in forma de scara, se poate monta pe 3 nivele 4 boluri cu capace. Boluriele au dimensiunea de Ø 14 cm, cu volum de 0.5 litri. Setul are in total 12 piese.
Dimensiuni externe stand 30 x 30 cm, cu o inaltime totala 48 cm.
Pe aceste se pot expune un platou sau o tava de servire care este o solutie eleganta pentru expunerea diverselor preparate. Suporturile sunt confectionate din lemn, melamina sau metal, unele suporturi sunt prevazute cu picioruse antialunecare pentru un plus de stabilitate.
Nu se recomana curatarea in masina de spalat vase.
Fiecare bufet este unic si are cerinte diferite pentru cea mai buna prezentare. Cu siguranta, trebuie sa fie echipat cu usurinta pentru a se potrivi cu nevoi diferite, pentru micul dejun, pranz sau cina.

APS incepand din anul 1933, functioneza ca o afacere de familie si administrata de proprietari la un sortiment atractiv pentru industria hoteliera, de restaurant si de catering. In mai multe categorii de produse, APS ofera solutii prietenoase pentru nevoile profesionale care sunt intotdeauna bazate pe cele mai noi tendinte. Descoperiti gama de produse APS cu mai mult de 3.000 de articole.

Produse similare
Info produs
Instrucțiuni
Se recomanda curatare manuala.
Categorie
Stand bufet
Numar articol
GTC-11498-APS
Masa
4,295 kg/buc
Recenzii
plationline_ro