Stand bufet King

Stand bufet King
Stand bufet King
Stand bufet King
Stand bufet King
Stand bufet King
Stand bufet King
Stand bufet metal King
King
Metal
Prezentare si servire
14 (cm)
15 (cm)
Crom
1 – 3 zile
262 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Stand bufet metal King.

Standul pentru bufet este fabricat din metal cromat. Picioarele acestuia sunt acoperite de pufere antialunecare de cauciuc, poate expune un bol de mare dimensiuni.
Dimensiuni externe Ø 15 cm, cu o inaltime totala de 21 cm.
Pe aceste se pot expune un platou sau o tava de servire care este o solutie eleganta pentru expunerea diverselor preparate. Suporturile sunt confectionate din lemn, melamina sau metal, unele suporturi sunt prevazute cu picioruse antialunecare pentru un plus de stabilitate.
Nu se recomana curatarea in masina de spalat vase.
Fiecare bufet este unic si are cerinte diferite pentru cea mai buna prezentare. Cu siguranta, trebuie sa fie echipat cu usurinta pentru a se potrivi cu nevoi diferite, pentru micul dejun, pranz sau cina.

APS incepand din anul 1933, functioneza ca o afacere de familie si administrata de proprietari la un sortiment atractiv pentru industria hoteliera, de restaurant si de catering. In mai multe categorii de produse, APS ofera solutii prietenoase pentru nevoile profesionale care sunt intotdeauna bazate pe cele mai noi tendinte. Descoperiti gama de produse APS cu mai mult de 3.000 de articole.

Produse similare
Info produs
Instrucțiuni
Se poate folosi in masina de spalat vase.
Categorie
Stand bufet
Numar articol
GTC-03622-APS
Masa
880 g/buc
Recenzii
plationline_ro