Rasnita sare Koblenz 21cm Zassenhaus

NOU
Rasnita sare Koblenz 21cm Zassenhaus
Rasnita sare Koblenz, 21 cm, Zassenhaus
ZASSENHAUS
Koblenz
Inox, Acryl
Uz casnic
21 (cm)
5 (cm)
Inox, Transparent
1 – 3 zile
199 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Rasnita sare Koblenz, 21 cm, Zassenhaus

Rasnita are un aspect elegant si este deosebit de practica si utila in timpul servirii mesei. Rasnita este realizata din inox si plastic acrylic, este foarte robust din punct de vedere structural.

Dimensiuni exterioare Ø 5 cm, inaltime totala 21 cm.
Rasnita va ofera sare proaspat macinata pentru preparatele servite. De asemenea este potrivit si pentru alte condimente, precum si pentru ierburi uscate. Macinarea este reglabila de la pulbere fina la pulbere grosiera – De la salata pana la carnea pentru gratar! Umplerea este extrem de usoara datorita capacului magnetic.
Mechanismul este foarte resistent, find din ceramica de inalta calitate.
Pentru o utilizare indelungata recomandare valabila pentru toate rasnitele - inclusiv pentru cele de sare sau de nucsoara: curatati corpurile cu o carpa moale si umeda, fara agenti de curatare abrazivi.

ZASSENHAUS- Pasiunea si maiestria sunt semnele distinctive ale produselor Zassenhaus, care impresioneaza prin frumusetea designului, precizia tehnica si inovatia, precum si prin robustete, care garanteaza eleganta si estetica atemporala.
Condimentele isi desfasoara perfect aromele prin prelucrarea cu diferitele produse din colectia de rasnite Zassenhaus si asigura o pasiune culinara. Rasnitele cu mecanismul de macinare original ZASSENHAUS din ceramica de inalta performanta sunt deosebit de rezistente, utile si nu in ultimul rand usor de curatat.

Produse similare
Info produs
Model
Kurz Kurz Design
Forma
Rotund
Categorie
Condimente
Numar articol
GTC-035643-KPR
Statutul produsului
NOU    
Masa
250 g/buc
Recenzii
plationline_ro