Presa usturoi Parma Kuchenprofi

NOU
Presa usturoi Parma Kuchenprofi
Presa usturoi inox Parma Kuchenprofi
KUCHENPROFI
Parma
Inox
Uz profesional, Uz casnic
20 (cm)
Inox
1 – 3 zile
147 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Presa usturoi inox Parma Kuchenprofi

Presa de usturoi traditionala este un accesoriu esential in bucatarie, usturoiul fiind un ingredient esential in preparate. Poate fi utilizata atat pentru zdrobirea usturoiului, cat si pentru alte ingrediente, precum nuci, alune, arahide sau boabe de piper. Confectionat complet din inox este foarte eficient si durabil. Manerul ergonomic, de forma triunghiulara, asigura o prindere constanta si confortabila in timpul utilizarii.

Seria de ustensile de bucatarie Parma, un design contemporan! Pentru un succes optim, aveti nevoie de ajutoare inteligente - practice de utilizat, bine gandite in functionalitatea lor, usor de curatat, compatibil cu masina de spalat vase.
Kuchenprofi, brandul pentru accesorii de bucatarie de inalta calitate, combinate cu un design atemporal si o functionalitate ridicata. Colectiile si produsele Kuchenprofi sub motto-ul "Experienta in bucatarie" se concentreaza pe oameni cu nevoile, cerintele si dorintele lor. Gama este caracterizata de numeroase dezvoltari proprii, create in stransa colaborare cu designeri renumiti.

Produse similare
Info produs
Categorie
Presa
Numar articol
GTC-1210392800-KPR
Statutul produsului
NOU    
Masa
310 g/buc
Recenzii
plationline_ro