Pipernita

-15%
Pipernita
Pipernita, linia Come4table
Producator:
Bauscher
Linia:
Come4Table
Material:
Portelan
Pentru:
Prezentare si servire
Termen de livrare:
7 – 14 zile
54 Lei /buc cu TVA
Promoție: 45,9 Lei /buc cu TVA
Început: 25.11.2020   Sfârșit: 30.11.2020
În cazul unei reduceri de pret, trimiteţi notificare
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Descriere
Pipernita, linia Come4table, Bauscher, linia Come4table, Bauscher

Linia Come4table
Colectia Come4table are un design care se poate integra atat intr-un ambient traditional, cat si intr-un interior clasic. Colectia Come4table este versatila, se poate integra lesne pentru servicii de catering - de la specialitati de casa, la meniuri festive. Marginile farfuriilor, cu alura gratioasa contemporana, ofera oportunitati deosebite pentru prezentarea eleganta a meselor sofisticate. Supe, preparate din carne sau preparate de peste, precum si deserturile, se pot aranja cu rafinament. Come4table are, de asemenea, dimensiunile ideale pentru salate si alte preparate. Colectia Come4table are un design care se poate integra atat intr-un ambient traditional, cat si intr-un interior clasic. Colectia Come4table este versatila, se poate integra lesne pentru servicii de catering - de la specialitati de casa, la meniuri festive. Marginile farfuriilor, cu alura gratioasa contemporana, ofera oportunitati deosebite pentru prezentarea eleganta a meselor sofisticate. Supe, preparate din carne sau preparate de peste, precum si deserturile, se pot aranja cu rafinament. Come4table are, de asemenea, dimensiunile ideale pentru salate si alte preparate.

Bauscher.
Portelanul Bauscher este un produs premium fabricat de o echipa profesionala cu experienta, pasionat pentru sentimentul traditiei si sentimentul pentru tendinte noi cu cea mai moderna technologie din Europa.
Fie ca este vorba de bucatarie traditionala sau noua, de gama medie sau de inalta calitate, Bauscher ofera mereu clientilor toate cunostintele sale si toata pasiunea lor si se intreaba astazi ce poate face pentru ei maine.
Bauscher cu abilitate inovatoare si creativitate investita in fiecare detaliu ofera servicii si solutii adaptate clientilori; o perspectiva cosmopolita si un portofoliu de produse care castiga clienti din nou si din nou, cu modele convingatoare.
Produse similare
69 Lei /buc cu TVA
65 Lei /buc cu TVA
34 Lei /buc cu TVA
39 Lei /buc cu TVA
99 Lei /buc cu TVA
65 Lei /buc cu TVA
49 Lei /buc cu TVA
64 Lei /buc cu TVA
44 Lei /buc cu TVA
79 Lei /buc cu TVA
Info produs
Forma
Rotund
Înălțime (CM)
6,9 (cm)
Diametru (CM)
4,7 (cm)
Instrucțiuni
Se poate folosi in cuptor cu microunde si masina de spalat vase
Culoare
Alb
Categorie
Vesela portelan
Numar articol
GTC-554020-BAU
Masa
60 g/buc
Cantitate minimă comandabila
6 buc
Opțiuni cantitate
6 buc, 12 buc, 18 buc, 24 buc, ...