RETETE

PERE COAPTE CU BRÂNZĂ ALBASTRĂ ÎNFĂȘURAT ÎN BACON

16.10.2021 13:47
Gastrotech
Gastrotech

Odată cu sosirea toamnei, este și perioada de grație a unuia din fructele noastre preferate. Acestea sunt bineînțeles, perele. Dacă este vorba de pere, nu poate lipsi nici brânza.

Gustul intens aproape puternic al brânzei albastre completează perfect acest fruct. Și dacă încoronați toate acestea cu bacon, obțineți un gust fantastic.

Timp de pregătire: 15 de minute

Porții: 2

Ingrediente:

  • 4 pere
  • 1 cutie de brânză albastră
  • 1 pachet de bacon feliat
  • nucă tocată mărunt
  • oregano proaspăt
  • sare și piper

Mod de preparare:

Spălați perele și uscați bine, aveți grijă să nu rupeți codița. Scoateți căsuța de semințe cu ajutorul unui cuțit cotor și umpleți locul format cu brânză albastră și adaugați un pic de oregano proaspăt. Apoi înfășurați fiecare cu felii de bacon. Încălziți cuptorul și așezați perele într-o tavă și prăjiți aproximativ 10 minute. La sfârșit adăugați un pic de nucă tocată mărunt pentru un plus de gust și textură. Serviți cu frunze de oregano proaspete.



Dacă doriți să adăugați mai multă aromă și inspirație la căsuța de e-mail înregistrați-vă mai jos la newsletterul nostru! Veți primi cele mai delicioase rețete, inspirații, sfaturi practice, meniuri sezoniere și un cupon de 10% reducere!

Produse recomandate: 

plationline_ro