RETETE

FRIGĂRUI DE CIUPERCI MARINATE

24.03.2022 09:32
Gastrotech
Gastrotech

Când vine vorba de grătar, de cele mai multe ori ne gândim la mici, cârnați și ceafă. Chiar dacă nu doriți să lăsați la o parte carnea, cu aceste ciuperci marinate veți încorona masa.

Frigăruile de ciuperci marinate, la grill, reprezintă o rețetă simplă de post sau garnitura perfectă, alături de carnea la grill, fie vorba de pui sau porc.

Ingrediente:

  • ciuperci feliate groase
  • 2 linguri de oțet balsamic
  • 1 lingură sos de soia
  • 3 căței de usturoi
  • jumătate de linguriță de cimbru

 

Mod de preparare:

Într-un bol de mixare amestecați toate ingredientele în afară de ciuperci și preparați marinada din oțet balsamic, sos de soia, usturoi și cimbru.

Adăugați ciupercile feliate gros în marinadă și lăsați așa timp de o jumătate de oră.

Așezați  feliile de ciuperci pe țepușe de frigărui și lăsați pe grătar aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte, până se înmoaie şi se rumenesc.

Frigăruile se servesc calde,  sunt perfecte ca și garnitură lângă un preparat de carne sau un fel de mâncare vegetarian cu salată verde.

 

Dacă doriți să adăugați mai multă aromă și inspirație la căsuța de e-mail înregistrați-vă mai jos la newsletterul nostru! Veți primi cele mai delicioase rețete, inspirații, sfaturi practice, meniuri sezoniere și un cupon de 10% reducere!

Produse recomandate: 

plationline_ro