Farfurie Intinsa 21cm

Farfurie Intinsa 21cm
Farfurie Intinsa 21cm, linia Smart Nordic
Bauscher
Smart Nordic
Portelan
Uz casnic si profesional
1,7 (cm)
20,2 (cm)
Color
1 – 3 zile
35 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Farfurie Intinsa 21cm, linia Smart Nordic.

Noile linii, compuse inteligent, din colectia Bauscher Smart sunt ideale pentru prezentarea si servirea preparatelor contemporane. Portelanul alb atemporal sau decoruri atractive cu aspect modern si in trend. Piesele sunt de calitate profesionala cu sigiliul Made in Germany. Combinatia de decor si glazuri colorate aduce varietate magica la masa - fara a fi nevoie sa investiti intr-o multitudine de piese diferite.

Bauscher.

Portelanul Bauscher este un produs premium fabricat de o echipa profesionala cu experienta, pasionat pentru sentimentul traditiei si sentimentul pentru tendinte noi cu cea mai moderna tehnologie din Europa.
Fie ca este vorba de bucatarie traditionala sau moderna, de gama medie sau de inalta calitate, Bauscher ofera mereu clientilor calitate, durabilitate si continuitate..
Bauscher cu abilitate inovatoare si creativitate investita in fiecare detaliu ofera servicii si solutii adaptate clientilor: o perspectiva cosmopolita si un portofoliu de produse care va castiga respectul clientiilor din nou și din nou.

Produse similare
Info produs
Instrucțiuni
Se poate curata in masina de spalat vase
Categorie
Vesela portelan
Numar articol
GTC-751221425941-BAU
Masa
340 g/buc
Cantitate minimă comandabila
12 buc
Opțiuni cantitate
12 buc, 24 buc, 36 buc, 48 buc, ...
Recenzii
plationline_ro