Farfurie adanca 28cm linia Enjoy

Farfurie adanca 28cm linia Enjoy
Farfurie adanca 28cm linia Enjoy
Farfurie adanca 28cm linia Enjoy
Farfurie adanca 28cm linia Enjoy
Farfurie adanca 28 cm, linia Enjoy
Bauscher
Enjoy
Portelan
0,5 (L)
4,7 (cm)
Alb
7 – 14 zile
67 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Farfurie adanca 28 cm, linia Enjoy, Bauscher

Linia Enjoy
Colectia Enjoy se exprima cel mai mult pe sine atunci cand este utilizata pentru servirea ceaiurilor de specialitate si a cafelei. Designul curbat ofera un fundal flamboyant pentru orice ceasca de cappuccino sau de ceai. Farfuriile si farfurioarele insotesc cu gratie aceste linii prin marginile lor clasice, in timp ce cestile, canile, laptierele si cafetierele au o linie dinamica care le contureaza manerele ergonomice. Varietatea de dimensiuni a cestilor le face potrivite pentru a fi utilizate in minibaruri, cafenelele si ceainarii moderne, sau snack-baruri. Colectia Enjoy se caracterizeaza prin forme inovatoare si o mare varietate de optiuni pentru prezentarea preparatelor si servirea cafelei/ceaiului. Inspirata de curbele naturale ale unui colier gratios, fiecare piesa din colectia Enjoy reda o imagine captivanta care se integreaza in aceasta viziune. De exemplu, piesele asimetrice par a fi arcuiri delicate si armonioase ce se aduna intr-un sirag cu liniile sale armonios conturate si cu un design neobisnuit, piesele de vesela din colectia Enjoy intruchipeaza eleganta si transforma micile ocazii de degustare in momente speciale. Colectia "Enjoy" este special proiectata sa surprinda in mod placut si sa va rasfete invitatii.

Bauscher.
Portelanul Bauscher este un produs premium fabricat de o echipa profesionala cu experienta, pasionat pentru sentimentul traditiei si sentimentul pentru tendinte noi cu cea mai modernă technologie din Europa.
Fie că este vorba de bucătărie tradițională sau nouă, de gamă medie sau de înaltă calitate, Bauscher ofera mereu clienților toate cunoștințele sale și toată pasiunea lor și se întreaba astazi ce poate face pentru ei mâine.
Bauscher cu abilitate inovatoare și creativitate investita în fiecare detaliu ofera servicii și soluții adaptate cliențilori; o perspectivă cosmopolită și un portofoliu de produse care câștigă clienți din nou și din nou, cu modele convingătoare.

Produse similare
Info produs
Forma
Rotund
Instrucțiuni
Se poate folosi in cuptor cu microunde si masina de spalat vase
Categorie
Vesela
Numar articol
GTC-920128-BAU
Masa
810 g/buc
Cantitate minimă comandabila
6 buc
Opțiuni cantitate
6 buc, 12 buc, 18 buc, 24 buc, ...
Recenzii
plationline_ro