Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare

Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm Shun Nagare
Cutitul bucatarului 20cm, Kai Shun Nagare
KAI
Shun Nagare
VG2/VG10 61HRC
Inox, Negru, Gri
7 – 14 zile
61
2 079 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Cutitul bucatarului 20cm, Kai Shun Nagare.

Designul sofisticat, proprietatile speciale ale materialelor utilizate si procesul de productie complex tehnic plaseaza aceasta colectie de cutite in topul clasamentului de lux. Lama cutitelor Kai Shun Nagare sunt fabricate din otel flexibil VG2 si otel dur VG10, combinat pentru a fi terminata cu 72 de straturi de otel damasc. Un tip de lama cu miez dublu, cu o duritate de 61 HRC. Forjat inovativ si cu un design remarcabil, tiparul radial, minunat decorat, a straturilor Damasc infrumuseteaza lamele polisate pana la perfectiune. Manerul cutitelor au o forma ergonomica, cu o linie usor înclinata si o burta mica. Acest lucru face ca fiecare cutit sa fie confortabil de tinut in timpul taierii. Manerul este realizat din lemn de pakka mixt negru-gri si este fixat cu doua nituri..
Lamele din colectia Shun Nagare sunt cu tais dublu. Unghiul de ascutire este de 12 grade pe fiecare parte, ceea ce imbunatateste ascutisul si garanteaza o feliere foarte precisa.
Manerul este din lemn stratifiat Pakka, impregnat cu rasini de inalta calitate.
Lungime totala: 34.3 cm. Lungime lama: 20.6 cm.
Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic.
Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat.
Fabricat in Japonia.

KAI este un reprezentant excelent al producatorilor de cutite japoneze. KAI a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand cateva zeci de procedee de lucru, in functie de model si colectie. Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: modelarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului. KAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte materiale de inalta calitate.

Îngrijirea cuţitelor japoneze

De îndată ce aveţi aceste cuţite în propria casă, vor dura ani de zile, dacă nu o viaţă, dacă sunt îngrijite corespunzător. Spălaţi-le manual şi uscaţi-le bine după fiecare utilizare.
Depozitaţi-le în blocuri de cuţite, cu protecţiile lamelor într-un sertar sau o bară magnetică. Vă veţi bucura de aceste cuţite minunate o perioadă lungă de timp.

Descoperirea frumuseţii cuţitelor japoneze

Cuţitele KAI sunt o valoare adăugată în orice bucătărie. Când alegeţi un cuţit individual sau un set complet, vă veţi îndrăgosti de aspectul modern şi performanţa superioară a acestor instrumente versatile.
Tacâmurile japoneze diferă de cele din occident. În timp ce cuţitele europene pe care le deţineţi deja sunt solide şi durabile, cuţitele japoneze vă oferă o piesă uşoară cu putere de tăiere rafinată care vă oferă posibilitatea să experimentaţi în noi tipuri de gătit sau să vă perfecţionaţi. Cuţitele japoneze cum sunt cuţitele Kai sunt de regulă ascuţite la aproximativ 15 grade sau chiar mai puţin. Aceasta asigură o experienţă incredibilă atunci când le utilizaţi. Tăierile sunt fluide şi exacte. Pe de altă parte, cuţitele excelente din occident sunt de regulă ascuţite la aproximativ 30 grade. Chiar şi acest unghi este foarte ascuţit şi asigură o tăiere fermă, astfel că vă puteţi imagina diferenţa de cuţitul japonez.

Produse similare
Info produs
Instrucțiuni
Se curata manual. Intotdeauna folositi tocator din lemn sau plastic. Acest produs nu este recomandat pentru taierea oaselor (pentru oase folositi satar).
Categorie
Cutite bucatarie
Lungime totala (CM)
34,3
Lungime lama (CM)
20,6
Inaltime lama (CM)
5,25
Grosime lama (MM)
0 2,1
Unghi de ascutire (°)
0 12
Tais
Bilateral
Finisaj lama:
Damasc
Pentru utilizatori:
Dreptaci, Stangaci
Material maner
Lemn pakka
Numar articol
GTC-NDC-0706-KAI
Masa
230 g/buc
Recenzii
plationline_ro