Cutit paine 24cm Seki Magoroku Shoso

NOU
Cutit paine 24cm Seki Magoroku Shoso
Cutit paine 24cm Seki Magoroku Shoso
Cutit paine 24cm Seki Magoroku Shoso
Cutit paine 24cm Seki Magoroku Shoso
Cutit paine 24cm Seki Magoroku Shoso
Cutit paine 24cm Seki Magoroku Shoso
Cutit paine 24cm Seki Magoroku Shoso
Cutit paine 24cm Seki Magoroku Shoso
Cutit paine 23 cm maner inox Seki Magoroku Shoso
KAI
Seki Magoroku Shoso
1K6 carbon 58 HRC
Inox, Argintiu
7 – 14 zile
59
389 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Cutit paine 24 cm

Cu aspectul lor sobru si elegant din otel inoxidabil, cutitele Seki Magoroku Shoso sunt o adevarata bijuterie in bucatarie.
Lama Shoso este forjata din otel inoxidabil 1K6 cu o duritate de 58 (±1) HRC, ceea ce garanteaza un nivel ridicat si uniform de duritate, precum si durabilitate de taiere de lunga durata. Slefuirea lor convexa ofera cutitelor o taietura stabila - ideala pentru o taiere curata si precisa.
Finisajul mat evidentiaza eleganta rece a cutitului.

Manerul mat din otel inoxidabil 18-8 este deosebit de robust si asigura o manevrare profesionala datorita formei eliptice simetrice. Modelul de diamant integrat ofera o prindere sigura si confortabila in timpul taierii.
Tranzitia fara intreruperi de la maner la lama subliniaza liniile clar definite ale cutitelor.
Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic.
Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat.
Fabricat in Japonia.

KAI este un reprezentant excelent al producatorilor de cutite japoneze. KAI a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand cateva zeci de procedee de lucru, in functie de model si colectie. Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: modelarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului. KAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte materiale de inalta calitate.

Ingrijirea cutitelor japoneze:
De indata ce aveti aceste cutite in propria casa, vor dura ani de zile, chiar si o viata, daca sunt ingrijite corespunzator. Spalati-le manual si uscati-le bine dupa fiecare utilizare. Depozitati-le in blocuri de cutite, intr-un sertar cu protectiile lamelor sau o bara magnetica. Va veti bucura de aceste cutite minunate o perioada lunga de timp.

Cutitele KAI sunt o valoare adaugata in orice bucatarie. Cand alegeti un cutit individual sau un set complet, va veti indragosti de aspectul modern si performanta superioara a acestor instrumente versatile.
Tacamurile japoneze difera de cele din occident. In timp ce cutitele europene pe care le detineti deja sunt solide si durabile, cutitele japoneze va ofera o piesa usoara cu putere de taiere rafinat care va ofera posibilitatea sa experimentati noi tipuri de gatit sau sa va perfectionati.

Cutitele japoneze KAI sunt de regula ascutite la aproximativ 15 grade sau chiar mai putin. Aceasta asigura o experienta incredibila atunci cand le utilizati. Taierile sunt fluide si exacte.
Pe de alta parte, cutitele excelente din occident sunt de regula ascutite la aproximativ 30 grade. Chiar si acest unghi este foarte ascutit si asigura o taiere ferma, astfel ca va puteti imagina diferenta de cutitul japonez.

Produse similare
Info produs
Instrucțiuni
Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic. Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat.
Categorie
Cutite bucatarie
Lungime totala (CM)
36,5
Lungime lama (CM)
24
Inaltime lama (CM)
3,5
Grosime lama (MM)
0 1,4
Unghi de ascutire (°)
0 15
Tais
Bilateral
Finisaj lama:
Polisat
Pentru utilizatori:
Dreptaci, Stangaci
Material maner
Inox 18/8
Numar articol
GTC-AB-5164-KAI
Statutul produsului
NOU    
Masa
135 g/buc
Recenzii
plationline_ro