Cos metalic 21cm

Cos metalic 21cm
Cos metalic si inaltator bufet 21cm
Basket
Metal
Servire paine si fructe
11 (cm)
21 (cm)
Rose Gold
1 – 3 zile
159 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Cos metalic si inaltator bufet 21cm.

Cos rotund prezentare paine din metal finisaj rose gold, are design elegant si practic, ideal pentru a servi paine sau fructe, acestea pot fi folosite ca inaltatoare la bufete, inaltatoarele sunt esentiale pentru un bufet bine organizat, prin utilizarea acestora optimizam spatiul destinat bufetului si valorificam preparatele prezentate.
Recomandat atat pentru folosirea intensiva in industria Horeca: hoteluri, restaurante, baruri, puburi dar si pentru uz casnic.
Dimensiunile exterioare Ø 21 cm, inaltime 11 cm.
Este recomandat curatarea manuala pentu a nu afecta finisajul colorat.
Cosurile pot fi folosite pe langa prezentarea produselor de panificatie cat si pentru depozitarea tacamurilor, a servetelelor si a condimentelor.

APS incepand din anul 1933, functioneza ca o afacere de familie si administrata de proprietari la un sortiment atractiv pentru industria hoteliera, de restaurant si de catering. In mai multe categorii de produse, APS ofera solutii prietenoase pentru nevoile profesionale care sunt intotdeauna bazate pe cele mai noi tendinte. Descoperiti gama de produse APS cu mai mult de 3.000 de articole.

Produse similare
Info produs
Forma
Rotund
Instrucțiuni
A nu se curata in masina de spalat vase.
Diametru baza (CM)
15
Categorie
Cos paine si fructe
Numar articol
GTC-15323-APS
Masa
379 g/buc
Recenzii
plationline_ro