Chafing Dish GN1/1 Globe

Chafing Dish GN1/1 Globe
Chafing Dish pe inductie GN1/1 Globe.
Globe
Inox
9 (L)
66,5 (cm)
34 (cm)
44 (cm)
Inox
7 – 14 zile
3 713 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Chafing Dish rectangular pe inductie GN1/1 Globe.

Globe

Cadru solid din inox 18/8, cu capac hidraulic detasabil, baza tip sandwich adaptata si pentru inductie, vascheta GN1/1-65 mm Inox, capacitate de 9 litri, cu suport pentru ustensile de servire, 2 suport spirt solid si inel de montare placa de inductie.
Dimensiuni exterioare 66.5 x 44 cm, inaltime totala 34 cm.
Placa de inductie se comanda separat (GTC-12295-APS).
Sunt ideale pentru bufeturile cu mancare gatita si pot fi utilizate pentru orice tip de preparat. Pentru o utilizare indelungata se recomanda ca acestea sa fie curatate manual si manevrate cu atentie.
Fiecare bufet este unic si are cerinte diferite pentru cea mai buna prezentare. Cu siguranta, trebuie sa fie echipat cu usurinta pentru a se potrivi cu nevoi diferite, pentru micul dejun, pranz sau cina.

APS incepand din anul 1933, functioneza ca o afacere de familie si administrata de proprietari la un sortiment atractiv pentru industria hoteliera, de restaurant si de catering. In mai multe categorii de produse, APS ofera solutii prietenoase pentru nevoile profesionale care sunt intotdeauna bazate pe cele mai noi tendinte. Descoperiti gama de produse APS cu mai mult de 3.000 de articole.

Produse similare
Info produs
Forma
Rectangular
Tip
GN1/1
Sursa de căldură
Inductie, Gaz
Categorie
Chafing Dish
Numar articol
GTC-12394-APS
Masa
13,34 kg/buc
Recenzii
plationline_ro