Chafing Dish 38.5cm Globe

Chafing Dish 38.5cm Globe
Chafing Dish rotund pe inductie cu capac din sticla Ø 38.5cm Globe.
Globe
Inox
6 (L)
34 (cm)
38,5 (cm)
Inox
7 – 14 zile
3 499 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Chafing Dish rotund pe inductie cu capac din sticla Ø 38.5cm Globe.

Globe

Cadru solid din inox 18/8, cu capac hidraulic detasabil, baza tip sandwich adaptata si pentru inductie, vascheta 6 litri Inox, cu suport pentru ustensile de servire si 1 suport spirt solid si inel de montare placa de inductie.
Dimensiuni exterioare Ø 38.5 cm, inaltime totala 34 cm.
Placa de inductie se comanda separat (GTC-12295-APS).
Sunt ideale pentru bufeturile cu mancare gatita si pot fi utilizate pentru orice tip de preparat. Pentru o utilizare indelungata se recomanda ca acestea sa fie curatate manual si manevrate cu atentie.
Fiecare bufet este unic si are cerinte diferite pentru cea mai buna prezentare. Cu siguranta, trebuie sa fie echipat cu usurinta pentru a se potrivi cu nevoi diferite, pentru micul dejun, pranz sau cina.

APS incepand din anul 1933, functioneza ca o afacere de familie si administrata de proprietari la un sortiment atractiv pentru industria hoteliera, de restaurant si de catering. In mai multe categorii de produse, APS ofera solutii prietenoase pentru nevoile profesionale care sunt intotdeauna bazate pe cele mai noi tendinte. Descoperiti gama de produse APS cu mai mult de 3.000 de articole.

Produse similare
Info produs
Forma
Rotund
Sursa de căldură
Inductie, Gaz
Categorie
Chafing Dish
Numar articol
GTC-12403-APS
Masa
11,015 kg/buc
Recenzii
plationline_ro