Ceasca cafea 180ml Mozart

Ceasca cafea 180ml Mozart
Ceasca cafea 180ml linia Mozart
Bauscher
Mozart
Portelan
0,2 (L)
5,2 (cm)
9 (cm)
Alb
7 – 14 zile
37 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Ceasca cafea 180ml linia Mozart, Bauscher

Linia Mozart
Colectia Mozart de la BauscherFiecare piesa combina ornamentele in stil baroc cu forme delicate si scoate in evidenta stilul traditional de aranjare a mesei. In acest fel, colectia Mozart reinvie epoca de aur a fabricarii portelanului. O adevarata capodopera, o colectie de referinta pentru industria veselei de portelan din intreaga lume, linia Mozart cu detaliile sale delicate in relief este prezenta in restaurantele exclusiviste pentru a servi delicatese rafinate. Fiecare piesa din colectia Mozart denota eleganta, armonie, finete si celebrare a frumosului. In ciuda detaliilor delicate, gama Mozart este foarte rezistenta. Modelele deosebite si logo-urile individuale completeaza imaginea produselor de aleasa calitate ale producatorului Bauscher.

Bauscher.
Portelanul Bauscher este un produs premium fabricat de o echipa profesionala cu experienta, pasionat pentru sentimentul traditiei si sentimentul pentru tendinte noi cu cea mai modernă technologie din Europa.
Fie că este vorba de bucătărie tradițională sau nouă, de gamă medie sau de înaltă calitate, Bauscher ofera mereu clienților toate cunoștințele sale și toată pasiunea lor și se întreaba astazi ce poate face pentru ei mâine.
Bauscher cu abilitate inovatoare și creativitate investita înFiecare detaliu ofera servicii și soluții adaptate cliențilori; o perspectivă cosmopolită și un portofoliu de produse care câștigă clienți din nou și din nou, cu modele convingătoare.

Produse similare
Info produs
Forma
Rotund
Instrucțiuni
Se poate folosi in cuptor cu microunde si masina de spalat vase
Categorie
Vesela
Numar articol
GTC-575168-BAU
Masa
140 g/buc
Cantitate minimă comandabila
6 buc
Opțiuni cantitate
6 buc, 12 buc, 18 buc, 24 buc, ...
Recenzii
plationline_ro