Capac cafetiera 300ml Raffinesse

Capac cafetiera 300ml Raffinesse
Capac cafetiera 300ml, linia Raffinesse
Bauscher
Raffinesse
Portelan Duracream®
5,7 (cm)
4,4 (cm)
Crem
7 – 14 zile
67 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Capac cafetiera 300ml, linia Raffinesse, Bauscher

Linia Raffinesse
Raffinesse este o colecție larga de vesela din Duracream®, un porțelan durabil într-o nuanță cremă, care adauga valoare creatiilor excepționale. Ceea ce distinge colectia este dat de liniile sale moi, grațioase, cu detalii extravagante inspirate din natură. Suprafața sa de mătase strălucește seducător, evocand un efect sublim. Această combinație și numeroasele articole dintre care puteți alege fac posibil multe comabinatii si setări individuale, adaptate special oaspetilor si mancarurilor pregatite.

Bauscher.
Portelanul Bauscher este un produs premium fabricat de o echipa profesionala cu experienta, pasionat pentru sentimentul traditiei si sentimentul pentru tendinte noi cu cea mai modernă technologie din Europa.
Fie că este vorba de bucătărie tradițională sau nouă, de gamă medie sau de înaltă calitate, Bauscher ofera mereu clienților toate cunoștințele sale și toată pasiunea lor și se întreaba astazi ce poate face pentru ei mâine.
Bauscher cu abilitate inovatoare și creativitate investita în fiecare detaliu ofera servicii și soluții adaptate cliențilori; o perspectivă cosmopolită și un portofoliu de produse care câștigă clienți din nou și din nou, cu modele convingătoare.

Produse similare
Info produs
Forma
Rotund
Instrucțiuni
Se poate folosi in cuptor cu microunde si masina de spalat vase
Categorie
Vesela
Numar articol
GTC-204132-BAU
Masa
80 g/buc
Recenzii
plationline_ro