Bol piatra 11-15cm

Bol piatra 11-15cm
Bol piatra 11-15cm
Bol piatra 11-15cm
Bol piatra 11-15cm
Bol piatra 11-15cm
Bol piatra 11-15cm
Bol piatra, cca.11 - 15 cm
Playground by Bauscher
Piatra naturala
Prezentare si servire
7 (cm)
15 (cm)
Gri
1 – 3 zile
155 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Bol piatra cca.11 - 15 cm , Playground

Linia Stone
De ceva timp, ardezia este un favorit ferm in prezentările culinare. Bucatarilor le place sa foloseasca acest material atunci cand aranjeaza sushi, tapas sau peste. Fata de acest clasic peren adica ardezia, marmura sarbatoreste o renastere în gama trendy PLAYGROUND - mai ales în combinatie cu lemnul. Cei mai captivant din selectia actuala sunt bolurile din piatra naturala, culese si netezite manual. Ar fi greu sa ne apropiem de natura. Din cele mai vechi timpuri si în timpul Renașterii italiene, Terrazzo sa bucurat de o mare popularitate. Acum, Terrazzo s-a intors, este materialul in trend in designul interior! In combinatie cu preparate culinare aranjate ocazional si interactionand cu materiale precum portelanul sau lemnul, Terrazzo permite experiente unice in servirea mesei. Datorita procesului sau de productie, fiecare piesa are un aspect cu adevarat unic.

Playground.
Tendinte noi pentru a va pune ideile in lumina reflectoarelor! In ziua de azi oaspetii restaurantelor se asteapta la un meniu care sa le respecte asteptarile in ceea ce priveste calitatea si pregatirea. In primul rand, ar trebui sa se evite un lucru: plictiseala. Aici intervine PLAYGROUND! O gama de produse flexibila, cu actualizari periodice, care sa satisfaca ultimele tendinte in prezentarea mancarii servite. Descoperiti cateva articole si accesori extrem de neobisnuite – idei colectate din intreaga lume sau concepute exclusiv pentru PLAYGROUND.
Vase si farfurii din ceramica dura (Stoneware) au fost fabricate in China si Japonia in urma cu mai bine de o mie de ani. Ars la o temperatura ridicata intre 1.200 ° C și 1.300 ° C, ceramica este impermeabila chiar si fara glazura. Folosite în situatii domestice inca de la sfarsitul Evului Mediu, vasele din ceramica dura sunt acum o parte integranta a prezentarilor culinare din industria serviciilor alimentare. PLAYGROUND va permite sa descoperiti ceramica cu o interpretare moderna: designuri distinctive si glazuri neobisnuite. Poate fi folosit de unul singur sau ca un insotitor interesant pentru portelan.
PLAYGROUND este un brand complementar a fabricii de portelan Bauscher din Germania. Conceptul PLAYGROUND vine cu o gama variata de produse din diferite materiale.

Produse similare
Info produs
Forma
Rotunda
Instrucțiuni
A nu se folosi in cuptor cu microunde si masina de spalat vase.
Categorie
Piatra naturala
Numar articol
GTC-323401910000-PLA
Masa
1,847 kg/buc
Recenzii
plationline_ro