Stand expunre Weck

Stand expunre Weck
Stand expunre din metal 6 borcane Weck
Weck
Metal
Prezentare si servire
22 (cm)
Crom
7 – 14 zile
351 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Stand expunre din metal 6 borcane Weck.

Standul este realizat din metal cromat in forma de scara, se poate monta pe 3 nivele cate 2 borcane Weck cu diametrul de Ø 6 cm. Borcanele se comanda separat.
Dimensiuni externe stand Ø 22 cm, cu o inaltime totala 33 cm.
Pe aceste se pot expune un platou sau o tava de servire care este o solutie eleganta pentru expunerea diverselor preparate. Suporturile sunt confectionate din lemn, melamina sau metal, unele suporturi sunt prevazute cu picioruse antialunecare pentru un plus de stabilitate.
Nu se recomana curatarea in masina de spalat vase.
Fiecare bufet este unic si are cerinte diferite pentru cea mai buna prezentare. Cu siguranta, trebuie sa fie echipat cu usurinta pentru a se potrivi cu nevoi diferite, pentru micul dejun, pranz sau cina.

APS incepand din anul 1933, functioneza ca o afacere de familie si administrata de proprietari la un sortiment atractiv pentru industria hoteliera, de restaurant si de catering. In mai multe categorii de produse, APS ofera solutii prietenoase pentru nevoile profesionale care sunt intotdeauna bazate pe cele mai noi tendinte. Descoperiti gama de produse APS cu mai mult de 3.000 de articole.

Produse similare
Info produs
Forma
Rotunda
Instrucțiuni
Nu se recomanda curatarea in masina de spalat vase.
Categorie
Sticla Weck
Numar articol
GTC-33247-APS
Masa
780 g/buc
Recenzii
plationline_ro