Vas cuptor teracota 30x20x4.5cm De Silva

Vas cuptor teracota 30x20x4.5cm De Silva
Vas cuptor din teracota 30x20x4.5cm De Silva
De Silva
Leather
Ceramica termorezistenta
Gatire, Servire
30 (cm)
4,5 (cm)
20 (cm)
Naturala
1 – 3 zile
45 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Vas rectangular teracota, termorezistenta, DeSilva. Dimensiune: 30x20x4.5 cm

Valoarea neestimabila a gatirii in ceramica este cunoscuta de secole. In vasele de teracota caldura este distribuita in mod uniform de la baza spre peretii vasului astfel incat mancarea este preparata intr-un mod original in comparatie cu alte tipuri de vase unde marea parte a gatitului se face la baza.

Un alt aspect important al acestui mod de preparare este faptul ca vasul mentine caldura pentru un timp indelungat astfel incat, mancarea nu se raceste rapid. In plus, teracota permite mancarii sa-si pastreze aroma originala si este recomandat in special la gatirea bucatelor care necesita o preparare lunga, inceata si uniforma.

Aparitia "nervuri- fisuri" pe vasul ceramic nu este o defectiune ci o caracteristica speciala ce asigura rezistenta la schimbarile de temperatura. Inainte de prima utilizare fierbeti in cuptor niste apa cu otet in vesela, astfel se va atenua emisiile de lichid datorita porozitatii materialului. Se pot folosi in masina de spalat vase. Pentru eliminarea resturilor este absolut necesar spalarea vasului cu detergent si apa fierbinte si uscarea completa inainte de stocare.

Produse similare
Info produs
Forma
Rectangular
Nr. bucăți/set
1
Sursa de căldură
Gaz, Electric
Instrucțiuni
Se poate folosi in masina de spalat vase
Numar articol
GTC-536-DES
Masa
1,1 kg/buc
Recenzii
Paylike