Vas ceramica termo 35x23cm rectangular Pyrex

Vas ceramica termo 35x23cm rectangular Pyrex
Vas ceramica termo 35x23cm rectangular Pyrex
Vas ceramica termo 35x23cm rectangular Pyrex
Vas ceramica termo 35x23cm rectangular Pyrex
Vas ceramica termo 35x23cm rectangular Pyrex
Vas ceramica termo 35x23cm rectangular Pyrex
Vas ceramica termorezistenta pentru cuptor, ideal pentru gatire si servire, 35*23 cm, rectangular, Pyrex
Pyrex
Pyrex Classic
Ceramica termorezistenta
Gatire, Servire
35 (cm)
7,5 (cm)
23 (cm)
Alb
1 – 3 zile
63 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
RETETA
Descriere
Vas ceramica termorezistenta rectangular, Pyrex. Dimensiuni: 35 cm x 23 cm.

Gama ceramica Pyrex se potriveste excelent pentru gatit lent.Glazura de lunga durata care acopera intregul produs, inclusiv baza, ofera o durabilitate superioara, precum si o foarte buna rezistenta la zgarieturi sau pete.

Produsele cramice Pyrex sunt realizate dintr-un amestec de apa, nisip si argila. Acestea sunt toate materiale 100% naturale.

Produsele Pyrex pot fi utilizate in cuptoare traditionale, temperatura maxima 250 C grade, electrice si cu gaze, precum si in cuptoarele cu microunde. Acesta nu trebuie sa fie utilizat pe partea de sus a sobei sau sub gratare. Toate produsele ceramice Pyrex se spala si in masina de spalat vase.

Produse similare
Info produs
Forma
Rectangular
Nr. bucăți/set
1
Sursa de căldură
Gaz, Electric
Instrucțiuni
Se poate folosi in cuptor sau masina de spalat vase
Numar articol
GTC-708BWW1-ARC
Masa
2,2 kg/buc
Recenzii
RETETA

Reteta FRIPTURA FRAGEDA DE MIEL
Rezultatele excelente necesita mai multi pasi si o pregatire mai lunga


 /></p>
<p><br />Ingrediente:<br />2 kg pulpa de miel<br />6-8 catei mari de usturoi<br />2 ceapa mica<br />5 dl lapte<br />piper macinat<br />sare<br />rozmarin<br />tarhon<br />4 linguri de ulei<br />1 lamaie<br />3 dl vin alb<br /><br />Preparare:<br />Se spala carnea in apa rece, se lasa la scurs apoi se strege cu un prosop de hartie. Se taie marunt 3-4 catei de usturoi, se adauga in lapte, apoi se pune pulpa de miel in laptele cu usturoi, se acopera si se lasa la frigider 8-10 ore, intorcandu-l de mai multe ori.<br />Se scoate carnea din lapte, se sterge cu un prosop de hartie, se presara cu piper (de preferat proaspat macinat) si se pune la marinat. Pentru marinada strecurati sucul la 1 lamaie, amestecati cu 2 linguri de ulei si adaugati 1 lingurita rozmarin fin tocat. Se unge bine pulpa cu acest amestec, se infoliaza si se pune inapoi in frigider. Se lasa la marinat pentru aproximativ 10-12 ore.<br />Dupa marinare, condimentati carnea cu sare, incalziti 2 linguri de ulei intr-o tigaie antiaderenta in care praijti pe fiecare parte, apoi transferati intr-o tava de copt. Turnati vinul in tigaie pentru a dizolva aromele delicioase, aduceti-l la fiert si turnati peste miel.<br />Langa carne, in tava, se pune ceapa taiata bucati mai mari, usturoi, se toarna marinada si pe carne se pune cateva fire de tarhon, se adauga vinul si inca 1 dl apa. Se acopera tava cu folie de aluminiu, se da la cuptorul preincalzit la 180 grade. Verficati din cand in cand, stropiti carnea cu sosul din tava si daca este necesar completati cu apa sau vin. Pentru a fi bine patrunsa timpul de coacere poate dura 3 ore. Cand carnea este frageda scoateti folia si lasati la rumenit pentru cateva minute.<br />Se recomanda servirea cu garnitura Salata de cartofi cu ceapa, simpla, dulce-acrisor.</p>
                        </div>
                    </div>
                            
            <script>
                function click_on_first_visible_tab () {
                    $(