Farfurie intinsa 26cm linia Scope Gray

Farfurie intinsa 26cm linia Scope Gray
Farfurie intinsa 26cm linia Scope Gray
Farfurie intinsa 26cm linia Scope Gray
Farfurie intinsa 26cm linia Scope Gray
Farfurie intinsa cu relief 26cm linia Scope Glow Gray
Bauscher
Scope Glow Gray
Portelan
Prezentare si servire
2,2 (cm)
26 (cm)
Gri
7 – 14 zile
85 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Farfurie intinsa cu relief 26cm linia Scope Glow Gray, Bauscher

Linia Scope
Domeniul de aplicare se concentreaza cu o simplitate decisa. Minimalismul bolurilor reprezinta impresia formei originale. Domeniul de aplicare variaza acest aspect elegant, cu o gama larga de articole albe pure si articole colorate si glazurate. Structura grafica fina acopera intreaga suprafata a farfuriilor si platourilor. In acest fel, Scope creeaza o platforma cu un ritm calm pentru preparatele culinare. In plus, structura focalizeaza suprafata exterioara si interioara a farfuriilor si bolurilor. Adancimile diferite ale liniilor creeaza efecte de umbra fascinante. O interpretare castigatoare a elegantei rustice moderne rezulta din interactiunea articolelor Scope netede si reliefate cu o glazura colorata in gri deschis sau verde albastrui. Aspectul vibrant al glazurii de culoare variaza in functie de fiecare articol si aminteste de ceramica facuta manual. Scope este cadrul ideal pentru tendinata catre bucataria proaspata, temeinica.

Bauscher.
Portelanul Bauscher este un produs premium fabricat de o echipa profesionala cu experienta, pasionat pentru sentimentul traditiei si sentimentul pentru tendinte noi cu cea mai moderna technologie din Europa.
Fie ca este vorba de bucatarie traditionala sau noua, de gama medie sau de inalta calitate, Bauscher ofera mereu clientilor toate cunostintele sale si toata pasiunea lor si se intreaba astazi ce poate face pentru ei maine.
Bauscher cu abilitate inovatoare si creativitate investita in fiecare detaliu ofera servicii si solutii adaptate clientilori; o perspectiva cosmopolita si un portofoliu de produse care castiga clienti din nou si din nou, cu modele convingatoare.

Produse similare
Info produs
Forma
Rotund
Instrucțiuni
Se poate folosi in cuptor cu microunde si masina de spalat vase
Categorie
Vesela
Numar articol
GTC-731276G-BAU
Masa
680 g/buc
Cantitate minimă comandabila
6 buc
Opțiuni cantitate
6 buc, 12 buc, 18 buc, 24 buc, ...
Recenzii
plationline_ro